300 g conopida curatata, spalata in mai multe ape, 50 g orez, 50 g margarina, 200 g legume (morcovi, patrunjel, cartofi, boabe de mazare verde, ardei), 1 lingura patrunjel verde.
Legumele curatate, spalate si taiate in bucati mai mici se fierb in apa clocotita si sarata, apoi cand sunt fierte se scurg. In aceasta apa se fierbe orezul, impreuna cu margarina. Dupa completa fierbere, adaugand si sarea necesara, se amesteca cu conopida si legumele fierte. Se aseaza in castron, se presara cu verdeata si se da la cuptor 15-20 de minute.
300 g conopida curatata, spalata in mai multe ape, 50 g orez, 50 g margarina, 200 g legume (morcovi, patrunjel, cartofi, boabe de mazare verde, ardei), 1 lingura patrunjel verde.
Legumele curatate, spalate si taiate in bucati mai mici se fierb in apa clocotita si sarata, apoi cand sunt fierte se scurg. In aceasta apa se fierbe orezul, impreuna cu margarina. Dupa completa fierbere, adaugand si sarea necesara, se amesteca cu conopida si legumele fierte. Se aseaza in castron, se presara cu verdeata si se da la cuptor 15-20 de minute.