500 g branza de vaci, 200 g smantana, 50 g unt sau margarina, 1 lingura marar verde tocat marunt, 1 ou, sare, 1 kg varza creata.
Frunzele de varza spalate se oparesc in apa clocotita si sarata, se scot cu paleta si cu un cutit bine ascutit se taie nervurile de pe dosul frunzei. Branza de vaci se trece prin sita de sarma inoxidabila. Se adauga oul, mararul, 2-3 linguri smantana si sarea necesara. Cu acest amestec se umplu foile, cu grija sa nu se rupa si, dupa rulare, sa nu se inchida cele doua capete. Frunzele rulate se asaza intr-o cratita unsa cu ulei. Peste ele se toarna uleiul ramas, smantana si sarea necesara. Se da la cuptor 25-35 minute si se serveste fierbinte.
500 g branza de vaci, 200 g smantana, 50 g unt sau margarina, 1 lingura marar verde tocat marunt, 1 ou, sare, 1 kg varza creata.
Frunzele de varza spalate se oparesc in apa clocotita si sarata, se scot cu paleta si cu un cutit bine ascutit se taie nervurile de pe dosul frunzei. Branza de vaci se trece prin sita de sarma inoxidabila. Se adauga oul, mararul, 2-3 linguri smantana si sarea necesara. Cu acest amestec se umplu foile, cu grija sa nu se rupa si, dupa rulare, sa nu se inchida cele doua capete. Frunzele rulate se asaza intr-o cratita unsa cu ulei. Peste ele se toarna uleiul ramas, smantana si sarea necesara. Se da la cuptor 25-35 minute si se serveste fierbinte.