100 g morcovi curatati si rasi pe razatoare, 100 g rosii taiate felii subtiri, 100 g mere curatate de coaja si taiate felii subtiri, 1 capatana de salata verde, desfacuta in frunze, spalate, rulate si taiate subtire, 1 galbenus de ou amestecat cu 100 g smantana, otet de vin sau de alte fructe, sare.
Din cantitatile date se pastreaza o mica cantitate de rosii si salata verde pentru garnisirea salatierei. Restul zarzavaturilor se asaza in salatiera alternativ, se stropesc usor cu otetul, amestecul de galbenus de ou si smantana si se adauga sarea necesara.
100 g morcovi curatati si rasi pe razatoare, 100 g rosii taiate felii subtiri, 100 g mere curatate de coaja si taiate felii subtiri, 1 capatana de salata verde, desfacuta in frunze, spalate, rulate si taiate subtire, 1 galbenus de ou amestecat cu 100 g smantana, otet de vin sau de alte fructe, sare.
Din cantitatile date se pastreaza o mica cantitate de rosii si salata verde pentru garnisirea salatierei. Restul zarzavaturilor se asaza in salatiera alternativ, se stropesc usor cu otetul, amestecul de galbenus de ou si smantana si se adauga sarea necesara.