Ingrediente pentru 8 portii: 8 oua, 50 g sunca taiata marunt, 80 g branza de vaca, 80 g patrunjel verde, maghiran, otet, piper, sare.
Fierbeti ouale tare, apoi lasati-le sa se raceasca. Taiati fiecare ou in doua, pe lungime, apoi amestecati bine galbenusul si sunca pana obtineti o compozitie omogena. Adaugati putin maghiran, cateva picaturi de otet, sare si piper. Umpleti ouale cu aceasta compozitie si serviti-le pe frunze de salata.
Ingrediente pentru 8 portii: 8 oua, 50 g sunca taiata marunt, 80 g branza de vaca, 80 g patrunjel verde, maghiran, otet, piper, sare.
Fierbeti ouale tare, apoi lasati-le sa se raceasca. Taiati fiecare ou in doua, pe lungime, apoi amestecati bine galbenusul si sunca pana obtineti o compozitie omogena. Adaugati putin maghiran, cateva picaturi de otet, sare si piper. Umpleti ouale cu aceasta compozitie si serviti-le pe frunze de salata.