Pentru persoanele cu afectiuni gastro-intestinale usoare: stomac lenes, constipatii ocazionale, diabet zaharat - cu eliminarea cascavalului si a smantanei din reteta; anemii, devitaminizare usoara a organismului.
Ingrediente: 5 legaturi de marar tocat marunt, 5 morcovi rasi, 3 cepe tocate marunt, 150 g smantana, 150 g cascaval ras, parizer taiat cubulete, 80 ml otet de mere, 50 ml ulei de masline, sare.
Preparare: se amesteca toate ingredientele pana la obtinerea unei compozitii omogene, se aseaza pe un platou ornat cu frunze de salata.
Atentie! Persoanele cu diabet zaharat vor elimina din preparare cascavalul si smantana, evitand totodata si consumul de paine.
Pentru persoanele cu afectiuni gastro-intestinale usoare: stomac lenes, constipatii ocazionale, diabet zaharat - cu eliminarea cascavalului si a smantanei din reteta; anemii, devitaminizare usoara a organismului.
Ingrediente: 5 legaturi de marar tocat marunt, 5 morcovi rasi, 3 cepe tocate marunt, 150 g smantana, 150 g cascaval ras, parizer taiat cubulete, 80 ml otet de mere, 50 ml ulei de masline, sare.
Preparare: se amesteca toate ingredientele pana la obtinerea unei compozitii omogene, se aseaza pe un platou ornat cu frunze de salata.
Atentie! Persoanele cu diabet zaharat vor elimina din preparare cascavalul si smantana, evitand totodata si consumul de paine.