Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete sau conservate, 250 ml ulei, 150 g faina, 150 g pesmet, 6 oua, 1 legatura verdeata, sare, piper. Spalati ciupercile, tocati-le marunt si inabusiti-le in putina grasime. Separat preparati un sus usor din circa 75 g faina, usor calita si stinsa cu apa sau zeama lasata de ciuperci, pe care il combinati cu ciupercile. Adaugati 3 oua, verdeata taiata marunt, sare si piper dupa gust, framantati bine pana se formeaza o pasta groasa. Din aceasta pasta faceti crochete care se trec prin faina, ou batut si prin pesmet. Prajiti-le in grasime fierbinte. Serviti-le calde, cu sos de rosii si smantana.
Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete sau conservate, 250 ml ulei, 150 g faina, 150 g pesmet, 6 oua, 1 legatura verdeata, sare, piper. Spalati ciupercile, tocati-le marunt si inabusiti-le in putina grasime. Separat preparati un sus usor din circa 75 g faina, usor calita si stinsa cu apa sau zeama lasata de ciuperci, pe care il combinati cu ciupercile. Adaugati 3 oua, verdeata taiata marunt, sare si piper dupa gust, framantati bine pana se formeaza o pasta groasa. Din aceasta pasta faceti crochete care se trec prin faina, ou batut si prin pesmet. Prajiti-le in grasime fierbinte. Serviti-le calde, cu sos de rosii si smantana.