Ingrediente: 700 g fasole boabe, 200 g carne de oaie, 4 linguri de ulei, 1 catel de usturoi, sare, piper. Puneti fasolea la inmuiat in apa rece, cu o seara inainte. A doua zi o scurgeti de apa si o puneti intr-o cratita cu ulei incins, impreuna cu bucati de carne, cepele taiate felii subtiri, usturoiul pisat, sare si piper. Lasati sa se prajeasca putin, apoi turnati 3 pahare de apa calda si acoperiti cratita. Mancarea va trebui sa fiarba incet. Din cand in cand, o stropiti cu sosul din cratita, la care mai adaugati apa calda.
Ingrediente: 700 g fasole boabe, 200 g carne de oaie, 4 linguri de ulei, 1 catel de usturoi, sare, piper. Puneti fasolea la inmuiat in apa rece, cu o seara inainte. A doua zi o scurgeti de apa si o puneti intr-o cratita cu ulei incins, impreuna cu bucati de carne, cepele taiate felii subtiri, usturoiul pisat, sare si piper. Lasati sa se prajeasca putin, apoi turnati 3 pahare de apa calda si acoperiti cratita. Mancarea va trebui sa fiarba incet. Din cand in cand, o stropiti cu sosul din cratita, la care mai adaugati apa calda.