Ascensiunea Partidului Romania Mare s-a facut pe fondul degradarii fara precedent a nivelului de trai. De asemenea, in ultimii zece ani, coruptia a atins cote inimaginabile, afectand, intr-un fel sau altul, majoritatea cetatenilor acestei tari. Concomitent, reforma in justitie gestionata de liberali nu a insemnat decat pierderea pana si a acestui ultim refugiu al celor napastuiti. Sute de mii de romani sunt blocati in procese bulversante, finalizate, de cele mai multe ori, cu victoria celui care are mai multi bani. In timp ce, in majoritatea oraselor, legea o fac, mai curand, bandele de indivizi dubiosi, multi dintre cei care ar trebui sa vegheze la linistea cetateanului, facandu-se ca nu vad explozia de infractionalitate din jur, isi construiesc vile uriase si isi petrec vacantele prin cele mai atragatoare strainataturi.
Pozand in partid justitiar, formatiunea lui Corneliu Vadim Tudor a lasat sa se inteleaga ca, o data ajunsi la putere, peremistii vor declansa, fara nici un fel de amanare, lupta impotriva mafiei care paraziteaza toate structurile societatii romanesti. Cu oameni precum Puzdrea sau Dumitru Dragomir, carora li se adauga "nevinovatii" Irina Loghin, Ion Dolanescu sau Gheorghe Zamfir, demersul politic al acestui partid sufera insa la toate capitolele. E greu de crezut ca un fost militian ca Mitica Dragomir, dat afara din Militie tocmai din cauza matrapazlacurilor pe care le instrumenta, va deveni, peste noapte, un vajnic aparator al cinstei si onoarei. Calitatea acestui individ se vede in toate "realizarile" fotbalului romanesc, a carui liga o conduce cu atata competenta.
"In aceasta duminica am votat impotriva extremismului, adica impotriva acelora care cred ca mai pot reinvia anii '50. Am votat cu Corneliu Vadim Tudor pentru ca nu apartine mafiei de dinainte de 1996 si nici mafiei formate in urma alegerilor de acum patru ani. Fostei s