•Servicii publice, asa cum au fost (I)
Regia Autonoma de Termoficare (RAT)
4 ianuarie - Mii de locatari care au restante la intretinere risca sa-si piarda locuintele.
5 ianuarie - Iesenii vor avea caldura si apa calda doar daca isi platesc intretinerea.
6 ianuarie - Pentru caldura mai putina, iesenii vor plati mai mult. RAT va infiinta centre de prestari servicii.
7 ianuarie - Administratia de Cladiri nu mai are contract pentru furnizarea gazului metan.
10 ianuarie - RAT va automatiza 50 de puncte termice. Locatarii din 225 de asociatii nu mai au apa calda. Iesenii vor fi la adapost de frig si intuneric. Reprezentantii locali ai CONEL au infirmat declansarea unei crize energetice.
11 ianuarie - Iesenii sunt amenintati de inghet. Doua treimi din populatia orasului nu mai beneficiaza de apa calda. CET a reinceput presiunile impotriva RAT.
13 ianuarie - RAT va putea instala retele de distributie a gazelor naturale.
14 ianuarie - RAT arata cu degetul. Sistarea apei calde se datoreaza administratorilor. Se fura apa calda din calorifere. RAT avertizeaza ca hotii si vecinii lor pot sa ramana si fara caldura.
18 ianuarie - De la 1 februarie va fi mai frig pentru unii. Valul doi de decuplare a datornicilor la RAT. Familia Pascu are restante de 37 de milioane de lei. Zece oameni se inghesuiesc in patru camere. Locuinta este un focar de tuberculoza. Daca nu-si va achita datoriile catre RA Termoficare, familia risca sa-si piarda apartamentul.
19 ianuarie - RA Termoficare solicita acordarea subventiilor pentru energie termica. Datoriile regiei catre CET se ridica la 95 de miliarde lei. Asociatiile rau-platnice datoreaza regiei de termoficare 58 de miliarde lei.
20 ianuarie - De la 1 martie, RA Termoficare va disponibiliza 300 de angajati.
25 ianuarie - RA Termoficare a sistat furniz