In ciuda faptului ca mai erau doar doua zile pana la Revelion, iesenii nu s-au inghesuit vineri sa-si termine aprovizionarea. De remarcat faptul ca preturile nu s-au modificat foarte mult in comparatie cu zilele precedente. Astfel, la Hala Centrala pretul portocalelor varia intre 17.000-20.000 de lei/kg, costul merelor nu depasea 7.000 de lei/kg, iar uleiul costa maximum 22.000 lei/kg. Cartofii se vindeau la pretul de 3.500 de lei, ceapa la 6.000-7.000 de lei, iar pentru un kilogram de andive cumparatorul trebuia sa plateasca 30.000 de lei. La piata "Sfantul Spiridon", preturile inregistrau usoare cresteri, portocalele fiind oferite la preturi intre 18.000-21.000 de lei, merele ajungeau la 10.000 de lei, iar cartofii la 4.000-5.000 de lei/kg. Pretul preparatelor din carne se situa intre 50.000-140.000 de lei, dar cererea era foarte redusa. La piata Nicolina preturile erau ceva mai scazute, iar numarul cumparatorilor mai mare. Astfel, cartofii costau 3.000-3.500 de lei, merele 6.000-7.000 de lei, iar produsele din carne nu depaseau 125.000 de lei. (M.B.)
In ciuda faptului ca mai erau doar doua zile pana la Revelion, iesenii nu s-au inghesuit vineri sa-si termine aprovizionarea. De remarcat faptul ca preturile nu s-au modificat foarte mult in comparatie cu zilele precedente. Astfel, la Hala Centrala pretul portocalelor varia intre 17.000-20.000 de lei/kg, costul merelor nu depasea 7.000 de lei/kg, iar uleiul costa maximum 22.000 lei/kg. Cartofii se vindeau la pretul de 3.500 de lei, ceapa la 6.000-7.000 de lei, iar pentru un kilogram de andive cumparatorul trebuia sa plateasca 30.000 de lei. La piata "Sfantul Spiridon", preturile inregistrau usoare cresteri, portocalele fiind oferite la preturi intre 18.000-21.000 de lei, merele ajungeau la 10.000 de lei, iar cartofii la 4.000-5.000 de lei/kg. Pretul preparatelor din carne se situa intre 50.000-140.000 de l