Virgil Sahleanu Duminica s-au implinit patru luni de la asasinarea fostului lider de sindicat de la Tepro, Virgil Sahleanu. Aceste patru luni au fost marcate de numeroase schimbari la societatea ieseana, insa si de nenumarate promisiuni neonorate ale unor diverse personalitati. Cazul fiind foarte mediatizat, a constituit un bun prilej de publicitate, dar numai pentru perioada in care a fost capul de afis al mass-media. De fapt, de cateva saptamani bune, cazul Sahleanu si, implicit, cazul Tepro, au intrat intr-un con de umbra. Explicatia acestui fapt este foarte simpla, caci lucrurile intrate cat de cat pe un fagas normal nu mai prezinta aceeasi doza ridicata de interes.
In cele patru luni, asasinii lui Sahleanu au fost arestati, iar procesul a inceput, statul a redevenit proprietar al societatii, desi trebuie sa plateasca trei milioane de dolari pentru a deveni cu adevarat proprietar. Muncitorii de la Tepro si-au ales un nou lider, ba au lucrat, ba nu au lucrat, noii actionari au ales un nou Consiliu de Administratie... Schimbari cu adevarat majore la o societate care multa vreme s-a dovedit a fi unul din principalii exportatori ai judetului, aceasta pana la debutul "epocii" Zelezarny Veseli. In ceea ce priveste Fondul Proprietatii de Stat (care din acest an va functiona sub titulatura Autoritatea Nationala de Privatizare), promisiunile au fost indeplinite, statul redevenind actionar, iar salariatii sperand ca, cel putin deocamdata, un nou val de restructurari nu va mai bate la usa. Pe de alta parte, au mai existat cel putin doua aspecte considerate a fi, la vremea respectiva, un ultim omagiu adus lui Virgil Sahleanu.
Primul dintre ele se referea la schimbarea denumirii Caii Chisinaului (pe care este situata Tepro) in bulevardul Virgil Sahleanu, aceasta modificare fiind chiar aprobata intr-o sedinta a Consiliului Local al municipiului I