Salariatii de la Grup-Lemn au refuzat, ieri, borsul cu perisoare din cauza mirosului. Patronul le-a dat, in schimb, tartine Salariatii de la Grup-Lemn Roman, servesc, zilnic, masa la Restaurantul Parc. Conducerea societatii a asigurat salariatilor, in echivalentul tichetelor de masa, un prinz la acest restaurant. Ieri, in timpul prinzului, salariatii au refuzat sa consume ciorba de perisoare care le-a fost servita, din cauza mirosului insuportabil. Patronul restaurantului, Mihai Cojocariu, a recunoscut ca "perisoarele - care se prepara separat - probabil, au fost scoase de la fiert inainte de a fi pregatita si ciorba. Pina a fost gata ciorba, din cauza caldurii, e posibil ca perisoarele sa se fi stricat. Ca sa evitam imbolnavirile, am admis inlocuirea ciorbei cu un sandwich, care sa completeze acest prinz, urmare a acestui incident. S-au luat probe si, dupa ce se va constata cauza, vom vedea cine este vinovat, dupa care se vor lua masurile de rigoare". Nu este pentru prima data, dupa cum reclama salariatii de la Grup Lemn, cind la restaurantul Parc se serveste mincare stricata. "Saptamina trecuta am primit, la felul doi, orez cu snitel din parizer. Va spun, acest snitel nu se putea servi! Daca-l desfaceai, iti muta nasul din loc! Majoritatea portiilor erau in aceasta stare! Cum e posibil? Oare nu se gindeste nimeni ca ne putem imbolnavi?", a spus o salariata care minca tartinele primite in schimbul ciorbei stricate in drum spre autobuzul care ii duce la locul de munca. "La unul din prinzuri s-a servit salam stricat facut din ciuperci. Cind reclamam, ni se raspundea ca noi nu stim ce mincam. De multe ori a fost mincarea stricata. Tot ce era stricat, se acoperea cu un ou pe deasupra. Acum citeva zile, am refuzat o portie de mincare, din aceleasi motive, pe care, pina la urma, mi-a schimbat-o. Astazi, insa, mincarea a fost sub orice critica! Pina si desertul, care const