Daca nu v-ati decis unde sa va petreceti noaptea de Revelion, Restaurantul Caraffa va asteapta. Un meniu senzational, cu mancaruri din bucatariile mexicana, italiana si romaneasca, precum si specialitati vanatoresti, intr-un cadru unic, sunt atuuri de care nu poti face abstractie.
Dintre specialitatile italiene, la trecerea dintre ani veti putea servi Antipasto napolitane, o gustoasa combinatie de prosciuto, mozzarella cu rosii, gorgonzoa cu mar, rosii umplute si salam italian. Din bucataria mexicana, pe masa de Revelion va poposi Ped espada, o mancare mexicana pentru ocazii festive, despre care cuvintele nu pot spune mai mult decat: extra-delicios!!! Din bucataria traditionala vor aparea gustoase preparate de iarna, insotite de ravase surpriza. Specialitatile vanatoresti (purcelus, curcan umplut, fazan impanat, mistret, caprioara, cartofi la friteuza), desertul ( salata de fructe in ananas cu inghetata, dulciuri, fructe), toate stropite din belsug cu sampanie, whisky, gin si carafe de vin din abundenta va vor asigura un Revelion de neuitat.
Si, colac peste pupaza, Caraffa va transforma Revelionul intr-o noapte incendiara: Foc de artificii, carnaval, tombola si un spectacol traditional la care vor fi prezenti Daniel Robu, Vegas, Suprem, Crossroad Band si ansamblul folcloric Doina Carpatilor. Nu vor lipsi nici surprizele. O noapte de vis, o atmosfera de carnaval, plina de viata, buna dispozitie si neprevazut, la care trebuie sa fii prezent!
Ionel GHERGHINA
Daca nu v-ati decis unde sa va petreceti noaptea de Revelion, Restaurantul Caraffa va asteapta. Un meniu senzational, cu mancaruri din bucatariile mexicana, italiana si romaneasca, precum si specialitati vanatoresti, intr-un cadru unic, sunt atuuri de care nu poti face abstractie.
Dintre specialitatile italiene, la trecerea dintre ani veti putea servi Antipas