Casuta are un living si o terasa egale ca suprafata (13 mp), un dormitor de 6 mp si o baie de 3,70 mp. Toata suprafata insumeaza 30 mp. Atit terasa, cit si baia sint finisate cu gresie portelanata, estetica si rezistenta la trafic intens. Compartimentarea pieselor este realizata cu panouri autoportante termoizolante, cu structura din lemn, placaj din lemn la exterior si gips-carton in interior. Tavanul este suspendat, din gips-carton, avind termoizolatie cu vata minerala. Timplaria este integral din rasinoase, iar dusumeaua - din scindura de brad ceruita. Legea ii obliga pe proiectanti, pe constructori si pe proprietarii acestui tip de case sa procedeze la ignifugarea intregii structuri din lemn.
Instalatiile sanitare sint confectionate din teava de polipropilena, intregul ansamblu de tevi fiind prevazut cu elemente de bransare la instalatiile existente in amplasament. Baia are o cabina de dus din material plastic, un WC si o chiuveta, ambele din ceramica.
In dormitor incap doua paturi si o masuta care poate fi folosita si ca noptiera. O veioza plasata pe masuta va asigura iluminarea camerei de dormit.
Spoturile sint cele care alcatuiesc sistemul de iluminare din living. Aceste becuri ?incastrate? in plafon sint moderne si extrem de practice, mai ales cind spatiul nu ne permite sa agatam de tavan lustre sau lampadare. Lumina de la spoturi este punctuala si puternica. Vom alege spoturi de 50 W, pe care le pozitionam deasupra canapelei si a barului, singurele obiecte de mobilier din living. Barul este multifunctional, prevazut cu filtru de cafea si cuptor cu microunde, scutind astfel spatiul destinat bucatariei. De asemenea, iarna sau cind vremea rea nu permite utilizarea terasei ca loc de picnic, barul poate fi un excelent loc de luat masa. Conceptia si proiectul acestei casute-bungalow propun o alternativa practica, este