Bucatarie indiana- Mancarurile yoga se bazeaza pe vegetale, crude sau preparate pe foc, ele fiind considerate drept alimente-medicament, principale surse de energie si sanatate -Salata yoga. Ingrediente: 1 salata verde (sau 2 marule), 2 rosii, 5 fire de ceapa verde, 15 masline negre, 10 ridichi, 1 c...
Bucatarie indiana- Mancarurile yoga se bazeaza pe vegetale, crude sau preparate pe foc, ele fiind considerate drept alimente-medicament, principale surse de energie si sanatate -Salata yoga
Ingrediente: 1 salata verde (sau 2 marule), 2 rosii, 5 fire de ceapa verde, 15 masline negre, 10 ridichi, 1 cana de branza rasa, 1/4 lingurita maghiran. Pentru sos: 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingura ulei de masline, 1 lingurita sare.
Mod de preparare: Se taie totul marunt, maslinele se pun fara samburi. Se toarna sosul amestecat separat. Deasupra se presara branza rasa.
Salata egipteana
Ingrediente: 4 castraveti, 1/2 lingurita usturoi pisat sau taiat foarte fin, 1 ceasca iaurt, 1 lingurita marar verde tocat marunt, 3 ridichi taiate marunt.
Mod de preparare: Curatati castravetii. Amestecati usturoiul, iaurtul si mararul, apoi adaugati castravetii taiati fin si ridichile. Amestecati bine. (Cel mai simplu ar fi ca ridichile si castravetii sa fie date pe razatoare.)
Supa de ceapa
Ingrediente: 4 cepe rosii (taiate solzisori), 1 telina (taiata marunt), 4 lingurite de ulei, 2 cani de apa, 2 cani de suc de rosii, sare vegetala (Vegeta), praf de usturoi (dupa gust), 1 1/2 felii groase de paine integrala, unt, parmezan.
Mod de preparare: Caliti ceapa si telina in ulei, pana se inmoaie putin. Adaugati apa, sucul de rosii si toate celelalte ingrediente. Acoperiti si lasati sa fiarba 15-20 de minute. Taiati painea cubulete si prajiti-o in unt. Cand supa este gata, o serviti cu crutoane si parmezan ras.
@N