Ziarului care spulbera orice concurenta pe piata presei locale din Romania chiar ii lipsea intre cititorii statornici o vedeta de talia lui Dinel Staicu. Cum numarul abonatilor GdS se apropia zilele trecute de 20.000, i-am rezervat aceasta pozitie fascinantului Dinel fara a-i atribui o fapta anume. Pentru ca asa e el, imprevizibil, socant, neimblinzit in afaceri si dulce cu presa. Gestul nostru simbolic a fost rasplatit de presedintele Universitatii cu un interviu scurt, dar cit se poate de expresiv.
Rep: Cum apreciati Gazeta de Sud?
D.S.: Am o parere in general buna despre Gazeta de Sud, in special in calitate de vechi cititor al ziarului.
Rep: Va cade greu pagina de sport a Gazetei de Sud?
D.S.: Nu. Mi se pare obiectiva. Totusi, consider eu, ca la orice ziar, exista citeodata si tendinte de diversiune. Ramin uneori surprins cind citesc ca am facut declaratii pe care nici macar nu le-am facut, cum a fost in cazul lui Jean Nitulescu.
Rep: Si ce ne-ati recomanda in acest sens?
D.S.: Singura rugaminte ar fi urmatoarea: daca restul subiectelor mai pot fi interpretate, nu cred ca pot aparea afirmatii pe care eu nu le-am facut niciodata. Pe de alta parte, astfel de declaratii nu sint benefice pentru mine, ca om de afaceri. Spre exemplu, daca Steaua afla ca sint in tratative cu Trica, ii mareste imediat pretul... Sau momentul publicarii acestor stiri trebuie ales cu mare grija. Este vorba aici de tratativele cu Jean Vladoiu, care s-au desfasurat in paralel cu cele cu Gica Popescu. Ori suporterii ar putea ramine cu impresia ca l-am dorit pe Gica Popescu mai putin decit pe Vladoiu, ceea ce nu este adevarat.
Rep: Cum considerati ca a reflectat Gazeta de Sud preluarea echipei de catre dumneavoastra?
D.S.: Fiind singura varianta, cred ca in mod obiectiv. Dovada ca, desi am o relatie mai speciala cu patronul ziarului, n