Ieri, reprezentanti ai societatii comerciale Rocar SA din Bucuresti, care produce autobuze, microbuze si troleibuze, au avut o serie de discutii cu viceprimarii municipiului Iasi, pentru a-si promova produsele. "Ideea municipalitatii este ca regiile trebuie sa-si indrepte atentia catre producatorii autohtoni" a declarat Eugen Bujoreanu, directorul general al SC Rocar SA. "Este pacat ca in tara se prefera producatorii straini, cand exista un constructor chiar aici, cu o oferta comparabila. Acum se folosesc motoare cu Euro II, fiind facute pregatiri pentru introducerea in procesul de fabricatie si a motoarelor cu Euro III. Cel mai important lucru este ca firma noastra are piese de schimb pentru toata gama de produse pe o perioada nelimitata" a continuat directorul Bujoreanu.
Rocar SA a castigat o licitatie la Cluj, la care au mai participat sase firme straine. "Oferim acum si contracte in sistem de leasing pe o perioada de 3-5 ani. Pe plan national, credem ca sunt necesare anual doua mii de bucati pentru reimprospatarea parcului auto", a mai declarat Eugen Bujoreanu. Printre municipiile care prezinta interes pentru SC Rocar SA se numara si municipiul Iasi, alaturi de Cluj, Ploiesti, Pitesti si Bucuresti datorita faptului ca au sanse sa devina viitori clienti.
Melindora MAFTEI
Ieri, reprezentanti ai societatii comerciale Rocar SA din Bucuresti, care produce autobuze, microbuze si troleibuze, au avut o serie de discutii cu viceprimarii municipiului Iasi, pentru a-si promova produsele. "Ideea municipalitatii este ca regiile trebuie sa-si indrepte atentia catre producatorii autohtoni" a declarat Eugen Bujoreanu, directorul general al SC Rocar SA. "Este pacat ca in tara se prefera producatorii straini, cand exista un constructor chiar aici, cu o oferta comparabila. Acum se folosesc motoare cu Euro II, fiind facute pregatiri pentru introducerea in pr