In cursul anului 1998, Valentin Anghel ar fi cerut angajatilor sa cumpere autoturismele Cielo pe care le utilizau drept taximetre, amenintindu-i - potrivit surselor citate - ca altfel isi vor pierde locurile de munca. Anghel ar fi incheiat cu taximetristii (in calitate de persoane fizice) contracte prin care acestia au pus drept garantii imobile, masini sau terenuri. Prin aceste contracte, taximetristii au inceput sa plateasca rate de aproximativ 400 de dolari pe luna pentru a-si cumpara masinile. Sursele citate afirma ca, intre timp, Anghel nu a mai achitat ratele catre Rodae Automobile Craiova. Producatorul si-a recuperat banii de la firma de asigurari, care apoi l-a dat in judecata pe patronul firmei de taximetre si a recuperat banii la sfirsitul anului 2002. Potrivit acelorasi surse, la un moment dat, Valentin Anghel le-a trimis somatii taximetristilor si, desi unii dintre ei i-au platit pina la 22.000 de dolari si i-au dat si masinile inapoi, acesta a devenit proprietarul caselor folosite drept garantii.
Pina in prezent, 12 persoane au depus plingeri impotriva lui Anghel la Sectia 11 Politie, dar - potrivit surselor citate - exista sesizari si la alte sectii din Bucuresti. Mai mult, unii dintre cei care au cumparat masinile l-au dat in judecata pe Anghel, o parte din procese fiind inca pe rol. (MEDIAFAX)
In cursul anului 1998, Valentin Anghel ar fi cerut angajatilor sa cumpere autoturismele Cielo pe care le utilizau drept taximetre, amenintindu-i - potrivit surselor citate - ca altfel isi vor pierde locurile de munca. Anghel ar fi incheiat cu taximetristii (in calitate de persoane fizice) contracte prin care acestia au pus drept garantii imobile, masini sau terenuri. Prin aceste contracte, taximetristii au inceput sa plateasca rate de aproximativ 400 de dolari pe luna pentru a-si cumpara masinile. Sursele citate afirma ca, intre tim