Primele sandvisuri au fost facute in bucataria proprie Schimbarile survenite in Romania in ultimii 13 ani se vad si pe stilul de viata al romanilor. Astfel, daca inainte de Revolutie, majoritatea "oamenilor muncii" mancau la pranz produse pe care le aduceau de acasa, acum tot mai multe firme au bugete alocate pentru pranzul angajatilor. Ca urmare a acestor schimbari a aparut o noua afacere in tara noastra, si anume cateringul (livrarea de produse alimentare la diferite firme). Privileg Company este o astfel de firma, care a fost pusa pe picioare de familia Mitu in 1996. "Aceasta afacere s-a nascut dintr-o mare disperare (lucram in invatamant, salariile erau foarte mici), dar si dintr-un spirit intreprinzator, pe care, zic eu, ca il am", ne povesteste Anca Mitu, proprietarul afacerii. "Inainte de a face acest pas, o jumatate de an, am apelat la o serie de centre de consultanta, am citit carti de specialitate si mi-am facut o vaga idee despre acest gen de afacere. Ulterior insa s-a dovedit ca ceea ce citisem era foarte departe de adevar si oarecum gresit, in practica fiind cu totul altfel", povesteste Anca Mitu. Totul a inceput intr-o vineri, in bucataria proprie (lucru care nu ar mai fi posibil acum), cand Anca Mitu a oferit unei prietene, care lucra la o banca importanta, un platou de sandvisuri, iar luni am primit o comanda importanta de la banca respectiva. "Cereau sandvisuri cu snitel de pui, nici nu aveam pui, asa ca m-am dus, am cumparat repede si am apelat la o vecina care avea un cuptor cu microunde pentru a-i dezgheta. Atunci mi-am dat seama ca aceasta afacere va functiona", spune cu entuziasm patronul firmei. Cu 25 milioane de lei imprumutati locatia a fost schimbata, s-au realizat amenajarea si dotarea necesara si totul a fost altfel de atunci. Investitia a fost recuperata foarte repede, dupa o colaborare de o saptamana cu Mobifon. Pentru inceput, oferta e