Dotari si reparatii in valoare de peste 20 de miliarde lei
Intregul complex se intinde pe o suprafata de 150 de hectare, cu o capacitate de 5.800 de locuri * Inspectorii din cadrul Inspectoratului Sanitar de Stat Constanta nu au avut de facut nici un fel de repros administratiei taberei, totul fiind organizat ca la carte Inspectorii din cadrul Inspectoratului Sanitar de Stat Constanta s-au deplasat, in cursul zilei de ieri, la tabara de la Navodari pentru a vedea daca s-au facut pregatirile in vederea primirii celei de-a doua serii de copii scolari. Tabara s-a deschis pe data de 16 iunie si a avut deja un numar de 60 de copii scolari, care au stat aici cateva zile. Intregul complex se intinde pe o suprafata de 150 de hectare, cu o capacitate de 5.800 de locuri. Pana in prezent, amenajarea, dotarea si intretinerea taberei au costat peste 20 de miliarde lei. Controlul efectuat de catre Inspectia Sanitara de Stat Constanta nu a scos la iveala nici macar cea mai mica deficienta. In urma cu trei zile, inspectorii au mai efectuat un control tot in cadrul acestei tabere, rezultatul fiind acelasi.
Circuit corect al produselor alimentare Magazia de depozitare a produselor din carne are patru camere frigorifice cu afisaj electronic, cu o temperatura constanta de -20 de grade Celsius. "Toate circuitele se respecta. Modul de depozitare a alimentelor corespunde normelor igienico-sanitare", a declarat inspectorul Ilie Panait, din cadrul Inspectoratului Sanitar de Stat. Produsele din camera de primire, prin care trece materia prima, erau ambalate si depozitate corespunzator, pe rafturi, iar laboratorul de cofetarie era curat ca lacrima. Pentru prima oara in acest an, hotelul din cadrul taberei va functiona si in extrasezon. Acesta a fost reamenajat, suferind reparatii capitale in decursul iernii care a trecut, fiind gata pentru primirea turistilor. In cadrul acestui