Nu stiu de ce e lumea atat de rea cu Busu, asistentul lui Radu care prepara tot felul de mancaruri in bucataria lui de la Pro TV. Mie una mi se face mila de cate ori il vad cum nu mai pridideste sa Nu stiu de ce e lumea atat de rea cu Busu, asistentul lui Radu care prepara tot felul de mancaruri in bucataria lui de la Pro TV. Mie una mi se face mila de cate ori il vad cum nu mai pridideste sa execute muncile la care il supune "stapanul". Duminica asta, cel putin, a fost chinul de pe lume: imaginati-va cum e sa invarti frigarea in care e infipta jumatate de miel si sa faci must in acelasi timp! Iar invartitul n-ar fi fost nimic, dar in rastimpuri trebuia sa dea cu bidineaua cu unt topit peste carne, sa toarne vin peste ea, fara sa stinga focul, sa presare mirodenii, incercand, in tot acest timp, sa nu se inece cu propria saliva. Teascul cochet, nou-nout dupa cum arata, pe care trebuia sa-l manuiasca, avea si el incercarile lui, iar bietul Busu, infruntandu-le, avea aerul unui conchistador, pornit sa se lupte cu toate morile de vant ale lumii. Pentru cateva minute, privindu-l cum alerga in cerc in jurul teascului, vedeai in loc de Bucataria lui Radu o emisiune de divertisment, mai ales ca pe fundal se auzea vocea calma si calda a "starostelui" emisiunii, care vorbea netulburat despre ritualuri dionisiace si pasiunea lui Adam pentru vita de vie. La un moment dat, ca sa i se urce mai bine sangele la cap colegului de emisiune muncit din greu, l-a mai si poreclit "Busu, stapanul mieilor"! Bineinteles, cand au trecut la mancat, Radu si-a luat bucatica cea mai mare, iar Busu manca plin de tristete, de li se rupea inima telespectatorilor privindu-l. Pana si el a bombanit, la un moment dat, ceva despre "ce-o sa scrie aia prin ziare" - asta in timp ce se invartea ca titirezul, de parca din el ar fi trebuit sa iasa must, nu din struguri - asa ca aceste randuri s-au nascut fiind