Rulada vinatoreasca din mistret si caprioara, minifrigarui asortate din carne de vinat, cirnaciori, sarmalute vinatoresti, lebede choux cu pasta de icre, saramura de crap, batal la protap si, la miezul noptii, surpriza restaurantului, friptura vinatoreasca de tap si mistret servita de personalul localului in costume de epoca. Meniul prezentat nu include decit o parte din specialitatile gastronomice servite sub bagheta maestrului de ceremonii Mariana Rotariu la Balul Vinatorilor, care a adunat la restaurantul Ciric toata protipendada Iasului. Printre practicantii nobilei arte a vinatorii exista citeva obiceiuri care s-au impamintenit, unul dintre acestea fiind "Tabloul de vinatoare", ce consta in aranjarea vinatului: mai intii se aseaza vulpile, apoi celelalte specii de rapitoare - risi, jderi etc. In rindul doi se aseaza iepurii, in rindul trei - fazanii, in timp ce potirnichile, sitarii si alt vinat cu pene - pe rindul patru. Ca o coincidenta, si aranjamentul oaspetilor a respectat tabloul de vinatoare. La masa VIP-irilor - Solcanu, Flaiser si Nichita; alaturi, Ivanciu, comisarii sefi Ion Cimpeanu si Costel Drumea. Apoi aripa oamenilor de afaceri, reprezentata de Maricel Popa, Bogdan Pitigoi, Gabriel Toma si Giani Canschi. Breasla medicala a fost reprezentata de Stefan Georgescu, ministrul secretar de stat Vasile Cepoi fiind retinut de treburi la Bucuresti. Echipa de vinatori de la Pascani, bine reprezentata, a fost condusa de consilierul judetean Leonard Rusu, fost director la "Perdele". Anul vechi vinatoresc a fost impuscat cu pusti ZB si IJ Lacul Ciric a fost impinzit de minuscule luminari plutitoare, iar la miezul noptii, cind "s-a impuscat" vechiul an vinatoresc, s-au aprins artificii si doua ruguri plutitoare. S-a baut sampanie, pe terasa si pe insula, atmosfera fiind infierbintata si de fanfara Kalasnicov, condusa de saxofonistul Preda Sommerfeld, care a cint