Fief al turistilor cu bani, Poiana Brasov nu se dezminte nici in acest an la capitolul meniuri de Revelion. In majoritatea cazurilor, hotelurile si pensiunile - care au vandut deja toate locurile - Fief al turistilor cu bani, Poiana Brasov nu se dezminte nici in acest an la capitolul meniuri de Revelion. In majoritatea cazurilor, hotelurile si pensiunile - care au vandut deja toate locurile - organizeaza Revelionul doar pentru cei ce au izbutit sa "prinda" un sejur de 5 zile, la preturi intre 450 si 850 euro. Asa incat "intrusii" care ar vrea sa petreaca doar Revelionul la "Ruia", "Piatra Mare", "Sport", "Ciucas" sau "Miruna" - pentru a le aminti pe cele mai simandicoase - ar trebui sa aiba pile serioase, nu gluma, la patronii acestora, pentru a putea povesti apoi ce au mancat si baut la cumpana dintre ani. La Adi Ilie - hotelul "Ruia" adica, rezervat, ca de obicei, celor "de-ai casei" din lumea fotbalului - meniul de Revelion incepe cu un platou de tartine cu somon afumat, icre negre si icre de Manciuria si se sfarseste cu tort de ciocolata, inghetata asortata si fructe, totul la 100 de euro. Suma care mai "acopera" un somon sau salau cu sosuri exotice, supa de fazan cu taitei de casa, curcan cu varza calita, purcel de lapte la tava, friptura de porc si vita cu salata de sezon ori de andive cu sos de mustar, sucuri, nectaruri, cafele si bauturi - tarii si vinuri romanesti si frantuzesti - "la liber", plus sampania Asti Martini de la miezul noptii. Ceva mai scump - 150 euro de persoana - costa masa de Revelion "la Copos", recte Ana Hotels - Sportul. In acesti bani, mesenii vor incepe sa se delecteze, la "antreuri", cu blini cu icre negre, tartar de somon, gelatina de pasare, tarta cu fructe de mare, barcuta de ardei cu branza Rocquefort, rosie cu salata de telina si sunca de Parma cu fructe. Vin apoi "felurile de rezistenta": consome parmezan, file de morun cu sos na