Citeva dintre delicatesele cu care va asteapta miine seara restaurantele: frigarui cu brinza Rochefort, cirnati cu ficat de rata, pere in vin rosu cu inghetata, ficat de gisca in sos de cirese, file de salau cu creveti pe pat de spanac, porc cu urechi de lemn, inghetata prajita. Ati visat sa va petreceti Revelionul pe Coasta de Azur sau in Bahamas si nu ati reusit sa ajungeti acolo? Nu disperati. Chiar daca ati ramas in Iasi, puteti avea parte de o petrecere deosebita. Aceasta, gratie efortului citorva restaurante de a oferi meniuri ce-ti lasa gura apa sau care sint atit de neobisnuite, incit abia astepti sa le experimentezi. Ginger Ale: Revelion romantic, la lumina luminarilor Pentru iesenii mai romantici de felul lor, o locatie ideala pentru petrecerea noptii dintre ani pare a fi restaurantul cu specific irlandez "Ginger Ale". Acesta, miine seara, se va remarca nu doar prin decorul deosebit. Clientii vor trebui sa uite pina dimineata ca becul a fost inventat si vor sta la lumina luminarii. Meniul va fi unul pe masura atmosferei. Frigarui cu brinza Rochefort si frigarui cu creveti si rosii, canapes cu brinza Camemebert si piept de pui, rulada de pui in aftic si rulada cu ciuperci se vor servi ca gustari reci. Ca gustari calde, in meniul de revelion de la "Ginger Ale", care costa 1,6 milioane lei, se vor gasi, printre altele, rulouri din cirnati cu ficat de rata, bulete de pui cu susan si drob de purcel. Dupa un somon fiert in vin alb, pe mese va aparea felul principal, constind in «involtini» din curcan cu ficat si sos de fructe de padure, ca desert servindu-se "iceberg" in ciocolata si pere in vin rosu cu inghetata. Revelion frantuzesc la Casa Bilius Chiar daca nu vor fi la bordul unui «bateau-mouche» pe malul Senei, iesenii iubitori ai bucatariei cu specific frantuzesc pot avea pe masa de Revelion citeva dintre aceste mincaruri la Casa Bilius, un restaurant situat