Feluri cu branza. Pachetele de pui cu Mozzarella. Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui, 200 g Mozzarella, 8 fire de salvie, 1 pahar cu vin alb sec, 20 g unt, sare, piper. . Mod de preparare:. Puneti, pe rand, pieptii de pui intre 2 folii de plastic si bateti-i cu fundul unei cratite ori c...
Feluri cu branza
Pachetele de pui cu Mozzarella
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 piepti de pui, 200 g Mozzarella, 8 fire de salvie, 1 pahar cu vin alb sec, 20 g unt, sare, piper.
Mod de preparare:
• Puneti, pe rand, pieptii de pui intre 2 folii de plastic si bateti-i cu fundul unei cratite ori cu sucitorul.
• Taiati branza in 4 bucati mari si tocati marunt frunzele de salvie.
• Tavaliti bucatile de branza prin salvia tocata si asezati-le la mijlocul fileurilor de pui. Sarati, piperati, impaturiti carnea peste branza si fixati pachetelele astfel obtinute cu sfoara subtire de bucatarie.
• Incingeti cuptorul la 180. Puneti pachetelele intr-o forma termorezistenta si stropiti-le cu vin. Presarati peste ele cate-o bucatica de unt, sarati-le, piperati-le si dati-le circa 40 de minute la cuptor.
• Stropiti-le din cand in cand cu zeama din tava si serviti-le fierbinti, acoperite cu sos. Ca garnitura: sote de dovlecei sau piure de cartofi.
Tarta fina cu cascaval si pere
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g cascaval nesarat, 3 pere, 200 g bacon, 1 pachet aluat de foitaj, 2 cepe mari, 30 g unt, sare, piper.
Mod de preparare:
• Caliti in unt ceapa curatata si tocata marunt. Curatati perele, indepartati partea lemnoasa si taiati-le felii. Taiati cascavalul lamele ceva mai late - baconul fasii si incingeti cuptorul la 210.
• Intindeti aluatul si imbracati cu el o forma de tarta. Puneti pe fund ceapa calita, iar peste ea asezati feliile de para si lamelele de cascaval. Presarat