Compozitie pentru aluat: 500 ml lapte, 250 ml apa minerala, 2 oua, 500 g faina, 2 linguri ulei, 100 g zahar. Compozitie pentru crema: 500 g branza de vaci, 200 g miez de alune macinate, 200 g zahar, Compozitie pentru aluat: 500 ml lapte, 250 ml apa minerala, 2 oua, 500 g faina, 2 linguri ulei, 100 g zahar. Compozitie pentru crema: 500 g branza de vaci, 200 g miez de alune macinate, 200 g zahar, 50 g stafide, coaja de lamaie rasa (2 lingurite), vanilie - un plic. Compozitie pentru sos: 150 g iaurt, 100 g smantana, 150 g zahar pudra, zahar vanilat. Preparare: Se omogenizeaza bine ingredientele pentru aluat. Se prajesc pe rand clatitele in tigaie. Fiecare clatita se umple cu ingredientele pentru crema, de asemenea bine omogenizate. Ungem o tava cu unt, apoi asezam clatitele impachetate si le stropim cu 50 g ulei. Separat, ingredientele pentru sos, dupa ce au fost bine amestecate, vor fi turnate peste clatite. Tava cu clatite va sta la cuptor, la foc potrivit, circa 20 de minute.