Desi a dat pamintul pe ochi frumosi, primarul Tudor a fost selectiv. Unor persoane le-a dat doar 300 de metri patrati de teren, un exemplu fiind Gheorghe Neacsu, din Comana, insa a fost inima larga cu el insusi si apropiatii sai, cazuri in care a atribuit cite 5.000 de metri patrati de teren. Intrebat pe ce baza s-a facut selectarea, primarul Tudor a aruncat vina in spinarea celor de la judet:? ?Daca comisia judeteana a aprobat...??. Edilul comunei recunoste ca sotia lui a avut doar norme la CAP, dar, cu toate acestea, a primit in proprietate 5.000 mp de pamint, spre deosebire de alte persoane care au fost angajate la CAP si au primit suprafete mult mai mici.
Cetatenii din Comana sustin ca nu s-au depus cereri pentru atribuirea titlurilor de proprietate de catre localnici si nici nu s-a incheiat un proces-verbal al comisiei locale de aplicare a Legii 18/1991, asa cum ar fi fost normal. Acest lucru este sustinut si de viceprimarul din Comana, Ion Iordache.
Intrebat daca localnicii au depus cereri pentru a primi pamintul, Dumitru Tudor s-a eschivat sa raspunda: ?Doamna, imi pare foarte rau. Au facut cereri, nu au facut cereri... Nu cunosc. Comisia locala le-a intocmit procesul-verbal si eu am semnat ca primar, ca presedinte al comisiei?. (Emilia Sercan)
Puscarias decorat de Iliescu
Primarul Dumitru Tudor are la activ trei condamnari, inainte si dupa 1989. In 1983 a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare pentru furt din avutul obstesc, insa a executat numai 11 luni, iar in 1987 a fost condamnat la un an si opt luni de inchisoare, din care a executat doar cinci luni. Ultima condamnare penala dateaza din 3 martie 2003 si a fost sentinta Curtii de Apel pe linga Tribunalul Prahova. Instanta l-a condamnat pe Dumitru Tudor la plata unei amenzi penale de doua milioane de lei pentru insulta. Primarul a fost decorat de presedint