Cistigatoarea alegerilor din judetul Timis este Alianta DA care va avea in viitorul Parlament sase reprezentanti. La alegerile din anul 2000, cele doua partide care formeaza actuala coalitie au obtinut impreuna patru fotolii de parlamentari: PNL un senator si doi deputati, iar PD un singur deputat (Alexandru Sassu) care intre timp s-a transferat la PSD. Inaintea alegerilor, Alianta si-a propus obtinerea a doua fotolii de senatori si cinci de deputati. Ceea ce insemna ca si-a atins obiectivul in proportie de 86 la suta.
Uniunea PSD+PUR a obtinut in judetul Timis exact acelasi numar de parlamentari ca la alegerile de acum patru ani, respectiv un senator si patru deputati. Daca partidul aflat inca la guvernare si-a atins scorul din 2000, nu acelasi lucru se poate spune in privinta obiectivului stabilit inainte de alegeri. PSD nu a reusit sa ia doua fotolii de senatori si patru de deputati, realizind numai 66 la suta din cit si-a propus.
PRM Timis va avea in viitorul Parlament un senator (scos la limita) si un deputat. La alegerile din 2000, printr-un experiment ciudat, partidul obtinuse cinci parlamentari, respectiv doi senatori si trei deputati. Inaintea alegerilor de anul acesta, PRM si-a fixat ca obiectiv cistigarea a doua posturi de senatori si trei sau patru de deputati. In pofida tuturor evidentelor, liderii locali chiar au crezut ca vor obtine acest scor, fiind probabil intoxicati de sondajele secrete ale lui Vadim Tudor. In consecinta, PRM Timis si-a atins obiectivul in proportie de 33-40 la suta.
UDMR a scos, ca si la alegerile precedente, un scaun de deputat. Acesta era si obiectivul fixat de catre liderii filialei, constienti ca la mai mult nu se poate spera. Ca atare, tinta propusa de UDMR a fost atinsa in totalitate in judetul Timis.
Inainte de alegeri, si PNTCD spera sa treaca pragul electoral. Taranistii si-au fixat dr