restaurantele si hotelurile din oras organizeaza petrecerea de Revelion la preturi cuprinse intre 1,2 si 2,5 milioane de lei, de persoana. majoritatea localurilor au cam epuizat locurile. in acest an, meniurile traditionale sint la loc de cinste Cei care nu au posibilitatea de a pleca din oras la pragul dintre ani, dar totusi nu vor sa sarbatoreasca in propria casa, pot sa uite de griji intr-un restaurant sau hotel din oras sau din apropiere. Preturile practicate pentru petrecerea de Revelion sint cuprinse intre 1,2 si 2,5 milioane de lei de persoana, in functie de confortul si ofertele fiecarui local. Locurile sint cam pe terminate, asa ca trebuie sa va grabiti. Mincare si bautura pe saturate, muzica si buna dispozitie, tombole sau alte surprize, acestea constituie atractiile unui Revelion petrecut la un restaurant. Multe din restaurantele si hotelurile din Focsani organizeaza o petrecere speciala de Revelion, pentru focsanenii care nu au ocazia sa plece in statiuni sau prin tari mai "primitoare". Locurile vacante au cam devenit o raritate, asa ca intirziatii cam trebuie sa se grabeasca. Cu toate acestea, oferta este ceva mai saraca fata de anii anteriori, multe localuri renuntind la ideea organizarii unei petreceri de Anul Nou. Pe de alta parte, nici preturile nu au mai crescut foarte mult pentru o asemenea petrecere. Cei care s-au hotarit sa ofere astfel de servicii in acest sfirsit de an au pus la loc de cinste meniurile traditionale si muzica buna. O astfel de seara poate sa coste cel putin 1,2 milioane de lei de persoana, insa la restaurant se poate gasi aproape tot ce se poate. Adica distractie cit cuprinde si numeroase feluri de mincare, din care nu lipsesc meniurile mai rafinate sau piftia de curcan, caltabosul, sarmalutele cu mamaliguta, cirnaciorii sau friptura de porc. In functie de specificul fiecarui local se ofera vin, palinca, sampanie, sucuri, apa mi