Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta a inceput, in sfarsit, sa ia in serios avertismentele reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Judeteana, in ceea ce priveste igienizarea blocului alimentar din incinta institutiei. Astfel ca, in cursul zilei de ieri, o sumedenie de oameni misunau de colo-colo pentru a remedia deficientele constatate de catre echipa de inspectori a DSPJ. Cele doua magazii situate in subsolul spitalului au fost si ele golite si inlocuite cu altele noi, iar la etaj au fost finalizate lucrarile la camera de zarzavaturi si carne. Tot ieri, a fost curatat holul bucatariei, urmand ca in termen de patru-cinci zile sa fie achizitionate si cateva utilaje frigorifice noi. Conform declaratiilor directorului administrativ al SCJU, ing. Ioan Florin Nistor, curatenia impusa de Directia de Sanatate Publica Judeteana se face cu mare greutate din cauza lipsei acute de fonduri, care sa fie administrate in acest scop. Cu toate acestea, se spera ca peste circa doua saptamani procesul de igienizare sa ia sfarsit. Chiar si asa, peretii scorojiti, pardoseala veche, mesele, scaunele, vesela si o mare parte din utilaje vor ramane neschimbate, ultima modernizare fiind facuta in 1969. Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta a inceput, in sfarsit, sa ia in serios avertismentele reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Judeteana, in ceea ce priveste igienizarea blocului alimentar din incinta institutiei. Astfel ca, in cursul zilei de ieri, o sumedenie de oameni misunau de colo-colo pentru a remedia deficientele constatate de catre echipa de inspect