Judecatoarea Andreea Ciuca a pus la dispozitia ziaristilor documente din care rezulta ca procurorul delegat al PNA Bucuresti, Marin Sandu, a solicitat mai multor societati de telefonie fixa si mobila date despre toate convorbirile telefonice, intrari si iesiri, in perioada 24 aprilie 2003-25 mai 2004.
Aceste solicitari s-au facut in baza invinuirii ca judecatoarea ar fi recurs la tehnici de spargere a sistemelor informatice de la instantele din judetul Mures in scopul de a zadarnici urmarirea penala.
Printre cele 70 de numere se numara telefoane ale ziaristilor (Evenimentul Zilei, Ziarul de Mures, Romania Libera, Buna Ziua Ardeal), avocatilor Andreei Ciuca, rudelor si colegilor magistrati.
Societatile respective au raspuns prompt si au prezentat nu numai datele respective ci si trunchiurile tehnice la care sunt conexate
respectivele numere de telefon. Andreea Ciuca nu exclude ipoteza ca aceste numere sa fi fost chiar ascultate. Magistratul este revoltat de imixtiunea PNA in relatia client-avocat si spune ca pe acest aspect
este dispusa sa mearga "pana-n panzele albe", deoarece aceasta relatie este una de tip credincios-duhovnic.
Andreea Ciuca a prezentat la conferinta de presa cele 7 volume, dintre cele 41 ce contin aproape 22 000 de file din raportul de constatare privind cercetarea calitatii ei de hacker.
Magistratul spune ca va cere ministrului justitiei, in cadrul controlului declansat de acesta, ca PNA sa specifice toate cheltuielile facute in dosarul Ciuca timp de 20 de luni( inclusiv diurnele armatei de procurori, comisari si subcomisari care s-au deplasat de la Bucuresti).
Din concluziile raportului reiese ca singurul fisier suspect ca ar fi fost copiat de la tribunal contine un capitol din cartea "justitia pentru minori" la care Andreea Ciuca a fost coautor, deci rezulta ca aceasta si-at fi hackerit propria