"Jucatorii au ales sa joace pe stadionul Giulesti", "Am dispus efectuarea unei anchete in randul casierilor, pentru ca, daca se vindeau cate trei bilete, din 1.750 la Dinamo, ar fi trebuit sa fie cam 600 de persoane care sa ia, 550 la Steaua si la Giulesti, cam 1.000 de persoane", "Nu m-am ocupat direct de problema biletelor, am fost consultat".
Toate acestea sunt explicatiile oferite de seful FRF, Mircea Sandu, pentru faptul ca oamenii s-au calcat in picioare spre a pune mana pe un bilet la partida Romania - Olanda. Concluzia acestor declaratii? Oameni buni, Mircea Sandu nu are nici o vina pentru ca ati stat la cozi interminabile si nu ati apucat sa va cumparati un tichet care sa va permita sa va incurajati favoritii.
Vinovati sunt, in ordine: fotbalistii, casierii, bisnitarii, agentiile de turism. "Si atunci, de ce ma critica lumea?", se intreaba probabil Sandu. "Cea mai mare nenorocire pentru FRF este cand organizeaza un meci acasa, cu problema biletelor, a capacitatii reduse si a cerselii", a mai spus presedintele FRF.
Economistul Mircea Sandu uita insa ca se afla in fruntea FRF de 15 ani, iar acesta nu este chiar primul meci important pe care Romania il disputa acasa. Evenimente de acest fel au mai existat, insa in 15 ani presedintele FRF nu a gasit nici o solutie pentru rezolvarea problemei. "Nevinovatul" Sandu a precizat ca pentru acest meci s-au tiparit aproximativ 16.000 de bilete, dintre care 8.
420 au reprezentat obligatiile FRF, iar 7.480 au mers catre casele de bilete ale stadioanelor. Desi recunoaste ca, "in mare, cu 1.
000 de invitatii, s-ar rezolva problema obligatiilor", si ca, "in Olanda, Italia, Franta exista agentii care preiau biletele si le pun in vanzare, iar presedintele federatiei primeste cateva bilete, cu cate s-a inscris", Mircea Sandu ne cere sa-l intelegem, deoarece nu poate fac