PUNCTUL PE "G" Ea: tinerica, frumusica, constructie generoasa, dispusa a se-ncadra in orarul domnului. El: cont serios in banca plus o doza apreciabila de umor.
Cazusem la un moment dat in patima analizei catorva tipuri de inlocuitori vremelnici ai partenerilor de cuplu oficiali. Si dupa ce ne-am strofocat in directia asta, ramasese sa ne straduim a-ntocmi un gen de CV, dintr-un demers cu consecinte practice, am zice, in caz ca exista printre noi doritori neinitiati, care habar n-au care "produs" li s-ar potrivi mai bine. O carte de vizita ceva mai detaliata, o reclama daca vreti, in care el si ea au ocazia de a-si face o prezentare dupa pofta inimii. Sau dupa alte pofte, in functie de cerintele situatiei.
DE OBICEI, EA. Omite sa mentioneze varsta reala. Dar, pentru ca de fiecare data constiinta unei muieri e bantuita de remuscari cu bataie lunga, in principiile bunicilor care s-au chinuit, bietii, sa le-ndrume pe calea cea dreapta, stimabila va alege sa eludeze o categorie de varsta precisa, exprimandu-se in termeni vagi de genul "tanara". Intuitiv, ele isi vor da seama ca modalitatea e de natura sa induca in eroare, sau cel putin sa puna pe ganduri "prada, asa ca indulcesc momeala. "Apetisanta". Fac astfel apel la bunul simt al potentialului partener: Adica daca nici faptul ca, uite, iti marturisesc deschis si fara menajamente ca sunt chiar apetisanta nu te convinge de fragezimea si prospetimea mea⦠atunci muta-ti cuibuâ, baiete! Sanchi, mizeaza de fapt pe ideea ca mecanismul de salivare se declanseaza instant in clipa-n care creierul se vede asaltat de stimuli "apetisanti".
FARA ANGAJAMENTE. Sintagma e esentiala. Vitala chiar. Orice femeie cu functiile cerebrale-n buna ordine stie ca daca se porneste a-i trambita barbatului dorinta ei fierbinte de-a se aseza la casa ei, de-a produce repejor cativa copilasi dragalasi si de-a-si petrece fiecare