A face baie sau dus inseamna mai mult decat o necesitate fizica. Este, de cele mai multe ori, singura relaxare dupa o zi grea de munca. Relaxarea si petrecerea timpului in baie a devenit o “recompensa personala” dedicata luxului si contemplarii. De aceea, nu este de mirare ca baile sunt decorate si amenajate in asa fel incat sa reflecte nevoia de relaxare si intimitate. Baia poate deveni spatiul dintr-o casa a carui decorare iti aduce cele mai mari satisfactii. Mai mult dec
A face baie sau dus inseamna mai mult decat o necesitate fizica. Este, de cele mai multe ori, singura relaxare dupa o zi grea de munca. Relaxarea si petrecerea timpului in baie a devenit o “recompensa personala” dedicata luxului si contemplarii. De aceea, nu este de mirare ca baile sunt decorate si amenajate in asa fel incat sa reflecte nevoia de relaxare si intimitate. Baia poate deveni spatiul dintr-o casa a carui decorare iti aduce cele mai mari satisfactii. Mai mult decat atat, apare chiar si ideea de divertisment. si, la fel cum exista mobilier premium pentru living, obiectele sanitare “de lux” incep sa-si faca loc pe piata romaneasca.
Desi preturile pentru astfel de produse rivalizeaza usor cu cele pentru o masina de calitate, firmele care importa obiecte sanitare de lux nu se pot plange de lipsa de musterii. Cei care platesc bani multi pentru amenajarea baii vad in aceasta un spatiu destinat relaxarii, multifunctional si cu standarde estetice foarte ridicate. “In Romania, exista clienti care platesc sume considerabile pentru amenajarea bailor dintr-o casa. Putem spune ca exista deja o piata pentru asemenea produse de top”, spune Paul Meirosu, director de vanzari la Romstal.
Firesc, ne punem intrebarea de ce costa atat de mult achizitionarea unor astfel de obiecte? Arhitectu