Clasicele leagane din fata blocurilor au fost schimbate cu locuri de joaca amenajate in spatii inchise. O afacere care asigura randamente de invidiat, dupa investitii de cateva zeci de mii de euro.
A lucrat ca director de marketing, dupa care s-a mutat in domeniul asigurarilor. Insa, desi absolvise cursurile facultatii de marketing, Tatianei Chiriac nu i-a placut deloc sa lucreze in acest domeniu. Asta pana anul trecut, in luna iunie, cand s-a intrebat unde ar putea sarbatori ziua de nastere a fiicei sale.
Existau locuri amenajate pentru astfel de evenimente, insa nici unul nu i s-a parut adecvat. A observat insa si faptul ca exista o cerere foarte mare pentru astfel de spatii. Asa a aparut ideea dezvoltarii unui loc de joaca pentru copii. “Vroiam un spatiu inchis in care parintii sa isi poata aduce copiii la joaca si unde sa poata fi organizate petreceri pentru acestia”, spune Tatiana Chiriac.
In Bucuresti mai exista astfel de locatie, insa tocmai succesul de care se bucura acesta a convins-o pe Tatiana ca ideea sa este buna. Primul pas a fost sa gaseasca o locatie optima, de preferat in centrul Bucurestiului. “Cautam un spatiu comercial la parterul unui bloc, cu o suprafata de 250-300 de metri patrati, a carui chirie sa nu fie foarte mare”, spune Tatiana Chiriac.
Gasea fie locatii de 150 de metri, care erau prea mici, fie de 1.000 de metri, care erau foarte scumpe. Dupa indelungi cautari a gasit locul pe care il cauta intre Piata Unirii si Palatul Parlamentului. Amenajarea si dotarea cu jucarii nu a fost un proces complicat, insa investitiile au fost destul de costisitoare. “Aveam nevoie de un labirint si de o saltea gonflabila.
Ambele sunt scumpe, dar achizitia acestora era obligatorie, deoarece sunt foarte apreciate de copiii care vin in astfel de locuri”, explica Tatiana Chiriac. Pana la urma, investiti