Ruşii au devenit mari consumatori de carne de cangur, pe care o mănâncă sub formă de cârnăciori şi salam, deşi nu sunt conştienţi de acest lucru. Potrivit statisticilor furnizate de Ministerul australian al Comerţului, Rusia a devenit cel mai mare importator din lume de carne de cangur, absorbind o treime din exporturile australiene, în valoare de 11 milioane de dolari anual. În felul acesta, industria alimentară din Rusia acoperă deficitul de carne de vită, a cărei producţie, puţin rentabilă, scade continuu de la începutul perioadei de reforme. Aproape toate importurile de carne de cangur sunt destinate Extremului Orient rus, mergând în Siberia sau în Ural, unde carnea este folosita cu precădere la fabricarea mezelurilor şi cârnaţilor. (I.B.)
Ruşii au devenit mari consumatori de carne de cangur, pe care o mănâncă sub formă de cârnăciori şi salam, deşi nu sunt conştienţi de acest lucru. Potrivit statisticilor furnizate de Ministerul australian al Comerţului, Rusia a devenit cel mai mare importator din lume de carne de cangur, absorbind o treime din exporturile australiene, în valoare de 11 milioane de dolari anual. În felul acesta, industria alimentară din Rusia acoperă deficitul de carne de vită, a cărei producţie, puţin rentabilă, scade continuu de la începutul perioadei de reforme. Aproape toate importurile de carne de cangur sunt destinate Extremului Orient rus, mergând în Siberia sau în Ural, unde carnea este folosita cu precădere la fabricarea mezelurilor şi cârnaţilor. (I.B.)