Filialele A.C.R. din Bucuresti, Brasov, Cluj, Oradea, Baia Mare si Timisoara au contribuit prin actiunile organizate de ele la cresterea cu circa 65 la suta a numarului automobilistilor romani care si-au petrecut in 1967 concediul in strainatate. Totodata, A.C.R. a asigurat posibilitatea schimbului valutar pentru benzina tuturor membrilor sai care au calatorit peste hotare. (?Informatia Bucurestiului?, 4 ianuarie)
Anii '70: Chimia la seral si profesionala se invata
1976 Sa stii ca un om, o suta de oameni, cateva mii de oameni si-au desavarsit invatatura, si-au ales meseria si s-au asezat in viata prin munca ta, ce alta bucurie poate fi mai mare? Satisfactia contributiei proprii la formarea unei generatii de specialisti o traim zi de zi noi, cei 90 de profesori si ingineri care predam la Grupul scolar de chimie din Piatra-Neamt. La liceul de zi si seral, la scoala profesionala, la scoala de maistri, aproape 4.000 de tineri, baieti si fete, descopera aici primele taine ale universului chimiei. (revista ?Femeia?, septembrie)
Anii '80: Despre personaje
1986 Filmul are nevoie de personaje contemporane asa cum publicul are nevoie de filme pentru un dialog al lui cu lumea. Fata de un personaj de film, fata de ceea ce face el poti sa iei atitudine ca fata de faptele unui om. Deci, prima conditie ar fi ca personajul sa fie uman. Daca nu este, acel dialog, de care publicul are nevoie, nu se mai intampla. Sigur ca el, dialogul, se poate purta la fel de bine si cu personaje istorice, pentru ca si ele, intr-un fel, poarta idei contemporane noua. Orice personaj, din orice epoca, poate fi contemporanul nostru, daca e privit ca o fiinta ganditoare, nu ca o schema. Ca sa se implineasca insa, asemenea personaje trebuie, in primul rand, sa aiba acoperire in viata. (Magda Catone, revista ?Cinema?, martie)
Filialele A.C.R. din Bucures