Comerciantii ambulanti au rezistat pragului psihologic al finalului de sezon estival de la 1 septembrie, astfel ca meniul oferit pe Litoral in aceasta perioada se limiteaza la "porumbel fierbintel", pizza, fast-food arabesc si clatite XXL. Fiindca turistii s-au rarit, cei mai multi afaceristi estivali si-au inchis deja pravaliile. "Porumbelul fierbintelul", vata de zahar pe bat, pizza, clatitele uriase si berea ramasa "pe stoc" sunt hrana turistilor din extrasezon pe Litoral. Distractia se remarca prin absenta. Dana Ciobanu Dana Andronie
Daca iti iei bilet la mare in ultimele zile de vara, trebuie sa-ti pui in valiza si niste conserve de la magazinul din coltul blocului. Nu fiindca ti-ai petrece concediul pe vreo plaja virgina, ci pentru ca, in statiunile pana nu demult supraaglomerate, tragi cu tunul dupa un blid de mancare calda.
LICHIDARE. Doar comerciantii ambulanti au rezistat pragului psihologic al finalului de sezon estival la 1 septembrie, astfel ca meniul oferit pe Litoral in aceasta perioada se limiteaza la "porumbel fierbintel", pizza, fast-food arabesc si clatite XXL. Nici lista bauturilor nu este prea ofertanta: ai de ales intre produsele care au ramas pe stoc. "Pentru o saptamana, cat mai tinem deschis, nu are rost sa ne mai aprovizionam. Ce sa facem cu marfa? Clientii s-au rarit", ne-a explicat Mariana, ospatar la o terasa din Saturn.
Cu papa "bun" si bautura "fina" ne-am lamurit. Ce-i mai ramane turistului de facut intr-o vacanta tarzie? Sa danseze, macar sa uite de foame. Muzica inca se aude de la multe terase si discoteci, insa petrecaretii ia-i de unde nu-s! Asa ca abandoneaza ideea de a merge la agatat o fata frumoasa pe ritmuri de "Beijo-uh-la" sau "Babe". Si se gandeste ca n-ar fi rau sa vada un spectacol, fie el si o "susa", intr-un teatru de vara. Afisele anuntau la Costinesti show-ul "Cu capu-n nori", luni, 29 august, c