Azi e pana la gat in apa, transmitand in direct de la inundatii, maine e la Bagdad, pe burta, ferindu-se de gloante si de foc. Rabda de foame, sufera de caldura, de frig, ploile reci il biciuie peste Azi e pana la gat in apa, transmitand in direct de la inundatii, maine e la Bagdad, pe burta, ferindu-se de gloante si de foc. Rabda de foame, sufera de caldura, de frig, ploile reci il biciuie peste obraji. Mananca atunci cand poate. E mereu pe drumuri, mereu in direct, mereu acolo unde se intampla ceva. Pentru reporterul Catalin Radu Tanase timpul are alte dimensiuni. Ziua si noaptea se confunda, orele curg fluide, clipele par secole uneori. "Sunt intre doua drumuri tot timpul. Nu am vreme de mancare cand ma aflu pe campul de lupta. Oamenii mor pe langa mine, se trage din toate partile. Nu-ti arde de mancare, chiar daca stomacul te roade. Cand am o clipa de liniste mananc pe ziar, ca muncitorii, o felie de salam cu paine, direct pe capota calda a masinii. Din cauza acestui ritm alert de viata am facut ulcer, am doua nise in stomac si rucsacul plin de medicamente. De altfel, rucsacul meu este ca o casa, am in el de toate: lanterne, haine mai groase, de schimb, periuta de dinti, pasta, sapun, prosop, aparat de ras, deodorant, tot necesarul". Catalin recunoaste ca se implica emotional in dramele pe care le relateaza in direct. "Nu sunt un robot. Ma afecteaza tragediile oamenilor, moartea, durerea, nepasarea unora. Impactul emotional e mare si cu greu te stapanesti. M-a inecat plansul de cateva ori, mi s-a pus in gat nodul ala, dar am trecut peste toate pentru ca aveam ceva de transmis, de relatat. Sunt un perfectionist, vreau sa cuprind totul in ideile mele, sunt atent sa-mi fac treaba asa cum trebuie". Putini stiu ca, in bucatarie, Catalin e la fel de priceput ca si la transmisiile live. Gateste excelent si stie o gramada de retete. "Imi place sa pregatesc peste umplut