Peste 20 de tone de imbracaminte contrafacuta, purtand sigla unor marci celebre, urmau sa ajunga pe piata de consum. Interventia politistilor bucuresteni de la Serviciul de Investigare a Fraudelor si a vamesilor s-a soldat insa cu confiscarea intregii cantitati de marfa, persoanele implicate in ilegalitate alegandu-se cu dosare penale. Potrivit anchetatorilor, in urma unor informatii, s-a trecut la supravegherea a doua transporturi cu textile care urmau sa intre in Bucuresti, patronii firmelor prin care se derulau importurile din Turcia fiind banuiti de inselaciune.
La inceputul acestei saptamani, oamenii legii au trecut la verificarea mai multor bunuri care veneau din strainatate si aveau ca destinatie doua firme din Capitala. La SC "Riand Mondial" SRL, cu sediul in sectorul 2, patronata de Daniel Tricu, 23 de ani, ar fi trebuit sa fie descarcate 20 de tone de textile, ce urmau sa fie comercializate ca fiind produse autentice "Energy", "Puma", "Christian Dior"," Dolce&Gabana" etc. Marfurile, in valoare de 10.000 de euro, au fost oprite pentru control la Vama Bucuresti Sud, punctul "Adaspet".
Celelalte produse, 25 de haine din piele, aveau ca destinatie SC "Trans Eurocom Alex SRL", din sectorul 2, administrata de Alexandru Tiberiu Preda.
Existand suspiciuni asupra activitatilor pe care acestea le desfasoara, politistii incearca acum sa afle cate astfel de transporturi au intrat in Romania. "Desi informatiile confirma acest lucru, este foarte greu de dovedit ca s-au efectuat zeci de importuri", ne-au declarat surse judiciare.
Peste 20 de tone de imbracaminte contrafacuta, purtand sigla unor marci celebre, urmau sa ajunga pe piata de consum. Interventia politistilor bucuresteni de la Serviciul de Investigare a Fraudelor si a vamesilor s-a soldat insa cu confiscarea intregii cantitati de marfa, persoanele implicate in ilegalitate alegandu-se c