Un hotel nascut pe bratul Tulcea al Dunarii, Mila 35, direct din apa, cotat cu trei stele si toate dotarile necesare, priveste nepasator catre apele si salbaticia din jurul sau. Cum a fost posibil sa apara un astfel de loc ne explica Cornel Constantin Georgescu, proprietarul hotelului: “Am cumparat aceasta proprietate pentru ca aici era odinioara cherhana si pentru ca oamenii erau obisnuiti oricum sa vina aici. Am vrut sa fac mai mult decat atat, si cred eu, am si reusit”.
Un hotel nascut pe bratul Tulcea al Dunarii, Mila 35, direct din apa, cotat cu trei stele si toate dotarile necesare, priveste nepasator catre apele si salbaticia din jurul sau. Cum a fost posibil sa apara un astfel de loc ne explica Cornel Constantin Georgescu, proprietarul hotelului: “Am cumparat aceasta proprietate pentru ca aici era odinioara cherhana si pentru ca oamenii erau obisnuiti oricum sa vina aici. Am vrut sa fac mai mult decat atat, si cred eu, am si reusit”. Acesta a fost practic unul dintre visurile omului de afaceri tulcean provenit din Radauti, Bucovina.
Cum a ajuns un muntean sa devina un om al apelor? Prin rabdarea si perseverenta noului venit prin repartitie in Tulcea dupa terminarea facultatii de constructii hidrotehnice din Iasi. “In 1991, impreuna cu un prieten, am hotarat ca este mai bine sa ne desprindem din Trustul de Constructii Tulcea si sa ne facem propria firma. Cu acelasi profil, normal”, explica Georgescu. La un an dupa ce a luat aceasta decizie, radautanul constata ca este mai bine sa-si pastreze prietenul (n.r. – lucru care s-a si intamplat dealtfel) si sa-si continue afacerea de unul singur. Chiar singur nu a reusit, pentru ca a trebuit sa cedeze 5% sotiei. “si de atatea ori si acum imi ia mult timp pana sa obtin o semnatura de la ea”, povesteste amuzat Georgescu. Restul de 10%