Agitatia pregatirilor pentru noaptea de Revelion se simte deja in restaurantele bucurestene. Cei mai de seama bucatari se vor intrece in mancaruri, cei mai iscusiti Dj in mixuri, iar cei mai indrazneti manageri in decorarea restaurantelor. Bataia pe rezervari a inceput deja, iar sumele puse in joc pleaca de la 4-500 lei noi si ajung pana la 1.700 lei, in functie de meniul si clasarea restaurantului ales. Unele localuri asigura si ambianta, DJ renumiti sau cantareti in voga ocupandu-se de fundalul muzical.
Cei care nu au prins un loc intr-o statiune montana isi pot petrece noaptea dintre ani la un restaurant din Capitala
Agitatia pregatirilor pentru noaptea de Revelion se simte deja in restaurantele bucurestene. Cei mai de seama bucatari se vor intrece in mancaruri, cei mai iscusiti Dj in mixuri, iar cei mai indrazneti manageri in decorarea restaurantelor. Bataia pe rezervari a inceput deja, iar sumele puse in joc pleaca de la 4-500 lei noi si ajung pana la 1.700 lei, in functie de meniul si clasarea restaurantului ales. Unele localuri asigura si ambianta, DJ renumiti sau cantareti in voga ocupandu-se de fundalul muzical.
Lautarii din Clejani - la Bamboo
Clubul Bamboo asteapta, la cumpana dintre ani, peste 1.300 de invitati, iar pretul nu este mare, comparativ cu oferta facuta de gazde. Cu 150 lei noi, se poate manca din bufetul suedez si se poate urmari un program artistic: coregrafie, cabaret si un concert Andra. In zorii zilei, cei care vor incepe a motai vor fi treziti de lautarii din Clejani.
O camera de hotel - bonus la Golden Tulip Sky Gate
Golden Tulip Sky Gate, un hotel-restaurant de 4 stele, ofera clientilor o seara completa, in schimbul a 333 lei noi. Meniul este de calibrul hotelului, 4 stele.
Pentru grupuri de 15 persoane, restaurantul ofera gratuit un meniu complet si o camera de hotel. Exista si o of