Costuri: Noaptea dintre ani la un hotel de cinci stele din Bucuresti costa in jur de 200 de euro Pentru cei care prefera aglomeratia din Bucuresti celei de pe Valea Prahovei, hotelurile, restaurantele si barurile au o oferta foarte bogata. Tarifele difera in functie de “clasa” localului, asa ca o noapte la un restaurant de lux costa cat o excursie de trei-patru zile in Grecia. Iepure cu Pinot Noir, foie gras cu garnitura de telina si mere, file de biban cu
Costuri: Noaptea dintre ani la un hotel de cinci stele din Bucuresti costa in jur de 200 de euro
Pentru cei care prefera aglomeratia din Bucuresti celei de pe Valea Prahovei, hotelurile, restaurantele si barurile au o oferta foarte bogata. Tarifele difera in functie de “clasa” localului, asa ca o noapte la un restaurant de lux costa cat o excursie de trei-patru zile in Grecia.
Iepure cu Pinot Noir, foie gras cu garnitura de telina si mere, file de biban cu ardei verde, bar de stridii, tarta cu miere si smochine, mille feuilles cu ciocolata amaruie... acestea sunt doar cateva selectii din meniul de Revelion organizat in sala Grand Ballroom a hotelului JW Marriott. Nu este de mirare ca s-au facut deja rezervari pentru toate cele patru petreceri organizate in restaurantele acestui hotel, mai ales ca: “Am oferit reducere de 10% pentru locurile rezervate inainte de 30 noiembrie si multe persoane
si-au rezervat locuri inca de la inceputul lunii noiembrie”, precizeaza Dina Litzica, PR manager la JW Marriott. In timp ce in Grand Ballroom revelionul costa 650 RON, iar tema petrecerii este “Eclipse”, in sala Constanta, pentru o suma similara, aveti parte de un revelion ca pe Broadway. La Hilton, petrecerile costa 160, 170, respectiv 190 euro, in functie de sala pe care o alegeti, dar