Bucurestiul nu merita sa intre in randul capitalelor europene, cel putin nu in felul in care se prezinta in acest moment, crede seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele. Bucurestiul nu merita sa intre in randul capitalelor europene, cel putin nu in felul in care se prezinta in acest moment, crede seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele (foto). In cadrul unei dezbateri cu tema "Planificarea urbana in Bucuresti", Scheele a punctat principalele "bile negre" ale Capitalei: cladirile darapanate, traficul haotic si lipsa de viziune a autoritatilor asupra perspectivelor de dezvoltare.
COMPARATIE. "Prima data am venit in Bucuresti in 1993. De atunci am tot venit. In 2003 am venit din nou si nu mi-a venit sa cred ce schimbari enorme s-au produs in Bucuresti. Acestea nu sunt insa suficiente", a spus oficialul european. Scheele a precizat ca intentia lui nu este sa critice, ci sa atraga atentia asupra faptului ca orasul trebuie sa le asigure localnicilor un trai civilizat si sa isi mentina calitatile si trasaturile de odinioara. "Dezvoltarea orasului nu este o chestiune legata de 2007, ci de a avea o capitala in care sa-ti faca placere sa traiesti", a afirmat Scheele, referindu-se la apropiata aderare a Romaniei la Uniunea Europeana.
Bucurestiul nu merita sa intre in randul capitalelor europene, cel putin nu in felul in care se prezinta in acest moment, crede seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele. Bucurestiul nu merita sa intre in randul capitalelor europene, cel putin nu in felul in care se prezinta in acest moment, crede seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele (foto). In cadrul unei dezbateri cu tema "Planificarea urbana in Bucuresti", Scheele a punctat principalele "bile negre" ale Capitalei: cladirile darapanate, traficul haotic si lipsa de viziune a au