Doar cateva restaurante din Capitala urmaresc o clasa de top. Chiar daca Bucurestiul are un potential de cateva mii de clientii “cunoscatori”, locatiile de lux se pot numara pe degete. Daca vrei sa mananci ceva rapid, nu-ti ia mai mult de cateva minute sa gasesti un fast-food. Vrei un pranz la un restaurant? Nici o problema. Dar daca ti-e pofta de prosciuto cu pepene galben si inghetata cu ulei de masline? Oferta de restaurante pentru cunoscatori este inca slaba in Capital
Doar cateva restaurante din Capitala urmaresc o clasa de top. Chiar daca Bucurestiul are un potential de cateva mii de clientii “cunoscatori”, locatiile de lux se pot numara pe degete.
Daca vrei sa mananci ceva rapid, nu-ti ia mai mult de cateva minute sa gasesti un fast-food. Vrei un pranz la un restaurant? Nici o problema. Dar daca ti-e pofta de prosciuto cu pepene galben si inghetata cu ulei de masline? Oferta de restaurante pentru cunoscatori este inca slaba in Capitala, iar locurile care atrag “crema” sunt destul de putine. Locuri precum Balthazar, La Villa, Offshore sau Residence incearca sa ademeneasca clientii din mediul de afaceri, obisnuiti cu alte standarde decat cele ale unui restaurant de clasa medie.
Mai multi investitori si-au propus ca, anul viitor, sa deschida cel mai elegant si mai exclusivist restaurant din Capitala. Oameni de afaceri, publicitari, bancheri si manageri de multinationale vor sa puna “mana de la mana” pentru a avea un loc doar al lor. Primele intalniri ale viitorilor proprietari au avut deja loc, dar nu a fost luata inca nici o decizie privind numele sau amplasamentul. Grupul a luat in calcul mai multe locatii, printre care si o veche cladire din Piata Lahovari.
Lista asociatilor este insa bine tinuta sub cheie si nu va fi facuta publica decat in momentul in care se va