Bucate traditionale pe malul marii
Revelionul la malul marii reprezinta si anul acesta o varianta inedita de petrecere a noptii dintre ani. In Mangalia, pretul unui meniu variaza intre 1,4 si 2 milioane de lei vechi. Bucatele sunt, de la caz la caz, fie traditionale - cu sarmale, carnati si vin fiert, fie ?exotice? - cu somon norvegian, piure de castane sau ?filetto? mexican.
La ?patru stele? sunt oferite pachete special concepute pentru aceasta perioada. Astfel, pentru cinci zile de cazare, o camera ?single? costa 12.600.000 de lei, in timp ce o ?dubla de lux? se ridica la 22.500.000 de lei. In pret este inclusa cina festiva, tombola, programe artistice, divertisment, meniuri cu specific romanesc sau pescaresc, dar si seara de Carnaval de pe 1 ianuarie.
Locuri libere la Paltinul
Cei care au amanat pana in ultimul moment alegerea unui loc unde sa petreaca Revelionul si vor sa intampine noul an ?in zapada? pot merge la Balea Lac, in judetul Sibiu, la Vila Paltinul, fosta cabana de munte a lui Nicolae Ceausescu. Un pachet de trei zile, cu mic dejun, cina festiva de Revelion si de 1 ianuarie, cu mancaruri alese si bauturi pentru toate gusturile. Un loc intr-o camera cu doua paturi costa cinci milioane de lei vechi pe sejur, iar intr-una cu patru paturi, patru milioane de lei vechi. Cabana Paltinul mai avea ieri disponibile 20 de locuri.
Revelionul la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Timisoara costa 2,5 milioane de lei vechi de persoana. Aperitivul si desertul sunt surpriza, reprezentantii restaurantului tinand la secret ingredientele. Restaurantul mai avea ieri 10 locuri libere. Doar 10 lei noi au platit 500 de pensionari timisoreni pentru cea mai ieftina petrecere de Revelion.
Meniu cu fite
La restaurantul Vanatorul, din Poiana Brasov, numai meniul de Revelion costa 200 euro de persoana. Pentru copiii su