NE-AM INTERESAT PENTRU TINE Multi oameni cu dare de mana sau care pot face un credit imobiliar isi indreapta atentia catre locuintele din blocuri noi, ce urmeaza a fi construite, adica in faza de proiect. Cum sa platiti avans pentru ceva inca nepalpabil si cum sa incheiati un contract asigurator aflati din articolul de fata
Ofertele de locuinte sunt din ce in ce mai atractive, mai variate, mai stralucitoare: constructorii povestesc in imagini si schite 3D despre un Bucuresti de maine, despre o capitala "preintegare" cu apartamente de bloc spatioase, cu camere generoase, cu terase si balcoane cochete, cu piscine comune la parter, cu locuri de parcare la subsol, cu gradini interioare, cu magazine, cu locuri de joaca pentru copii, la preturi din ce in ce mai avantajoase, care rivalizeaza cu preturile vechilor noastre apartamente de bloc, mici, meschine si gri, unde, oricata imaginatie ai avea, tot nu reusesti sa dai casei acel aspect confortabil pe care ti-l ofera o casa noua, moderna, spatioasa, in acord cu noile tendinte din arhitectura.
Familiile cauta cu asiduitate pe site-uri, asculta pe la colegii de la serviciu si incet, incet incep sa viseze la o casa asa cum si-au dorit din totdeauna. De la vis la realitate este insa o cale lunga, de cele mai multe ori presarata mai mult cu obstacole si capcane decat cu bucurii.
Drumul lung al achizitionarii unei locuinte (care nu exista decat cel mult in stadiu de proiect) incepe prin vizitarea multitudinii de site-uri nascute parca peste noapte, continuand mai apoi cu discutii concrete cu constructorul. Acesta va va da explicatii si detalii, va va propune casa potrivita, atat din punct de vedere al numarului de membri ai familiei, cat mai ales din perspectiva bugetului de care dispuneti.
AVANS PENTRU PROPUNERI
Dupa discutii se trece foarte repede la propuneri concrete si mai ales la capitolul "a