Reprezentanţii Poliţiei Capitalei ne-au declarat că nu există nici o plângere făcută de angajaţii Administraţiei pentru Supravegherea Animalelor (ASA) care să reclame faptul că aceştia au Reprezentanţii Poliţiei Capitalei ne-au declarat că nu există nici o plângere făcută de angajaţii Administraţiei pentru Supravegherea Animalelor (ASA) care să reclame faptul că aceştia au fost agresaţi în vreun fel după incidentul în care o persoană fără adăpost a fost muşcată de un câine, în noaptea de miercuri spre joi. Hingherii au solicitat ajutorul Secţiei 5 pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii optime. Directorul Administraţiei pentru Supravegherea Animalelor, Simona Panaitescu, ne-a precizat că nu se fac plângeri în nume propriu, ci doar prin intermediul instituţiei. "Doar când angajaţii sunt agresaţi sau răniţi depunem plângere", a spus Panaitescu.
Videanu persistă în aberaţia cu castratorii europeni
Calculele sunt simple:
* transportul costă minimum 400 de euro de persoană, ceea ce înseamnă că pentru 1.000 de studenţi se vor plăti 400.000 de euro.
* cazarea într-un cămin costă 1,5 milioane de lei pe lună, deci se vor plăti lunar 1,5 miliarde de lei. Să zicem că studenţii vor face câte 10 operaţii de sterilizare pe zi. Se estimează că în Bucureşti sunt 200.000 de câini vagabonzi, aşa că tinerii sosiţi din UE vor sta 200 de zile, ceea ce înseamnă că suma totală pentru cazare ajunge la aproape 10 miliarde de lei, aproximativ 270.000 de euro.
* La ora actuală, toate locurile din cămine sunt ocupate, existând şi studenţi care nu au primit loc la începutul anului universitar. La hotel, costurile ar depăşi câteva milioane de euro.Primarul susţine că s-a informat şi că studenţii în ultimul an din Cehia, Slovacia, Austria şi Polonia pot face operaţii, dar Liviu Harbuz, preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari din România, îl trimite