Inaugurarea sălii de nunţi, decorată într-un plăcut orange, de la jaluzele, mochetă până la feţele de masă, dar care în orice moment pot fi schimbate cu seturi roz, galben – pai sau alb cu naproane verzi, a restaurantului Steakhaus Manadas a reunit în urmă cu aproape două săptămâni peste 400 de invitaţi, veniţi să sărbătorească împreună cu patronul, omul de afaceri Sorin Ţerbea, bifarea unei investiţii de succes.
Evenimentul propriu zis a fost deschis de Robert Turcescu, în rol de organizator, care l-a felicitat pe Sorin Ţerbea pentru iniţiativă. "Responsabili" cu buna dispoziţie au fost Oana Sârbu, constănţeanca Ileana Şipoteanu şi Aurel Tămaş, invitatul vedetă al serii.
Spectacolul a fost rupt de o prezentare de modă a creatoarei Cristina Ţerbea, aflată în prezent la târgul dedicat pielăriei, îmbrăcăminţii din piele etc., de la Constanţa. Prezentare extrem de aplaudată, manechinele Andy Models punând în valoare noua colecţie de haine de piele a MANPEL.
Restaurantul Steakhaus Manadas, după nici două luni de la deschidere şi la mai puţin de două săptămâni de la inaugurarea fastuoasă a sălii de nunţi, a sălii de conferinţe de la etajul clădirii, este cel mai căutat local pentru desfăşurarea evenimentelor din judeţ. De la nunţi, petreceri, evenimente mondene până la simpozioane, seminarii şi întruniri simandicoase, restaurantul Steakhaus Manadas pare să fie locul ideal pentru un eveniment de succes. Şi totul a pornit de la ideea omului de afaceri Sorin Ţerbea de a avea un loc al său unde poate degusta un muşchi de vită argentian, mâncarea sa preferată, idee care s-a transformat rapid într-un local de bon-ton.
Sorin Ţerbea ne-a povestit că a fost şi arhitect şi designer, atât restaurantul cât şi sala de nunţi, respectiv cea de conferinţe fiind realizate integral după ideile sale. Ceea ce a ieşit este un local care combină plăcut modernul cu e