Orice afectiune, inclusiv cancerul, poate fi vindecata cu ajutorul enzimelor continute in legume, fructe si produse animale. Cu o conditie: sa nu fie trecute prin foc.
Nu fierbeti laptele! Nu preparati termic legumele si fructele!
Nu fierbeti plantele medicinale!
Fara enzime, organismul nostru ar muri rapid
Am vorbit, intr-un numar trecut, despre rolul foarte important al apei in tratarea cancerului. Cu toate ca am facut acest lucru foarte pe scurt, din cauza spatiului limitat pe care-l poate oferi o revista, cred ca am reusit sa le ofer cititorilor cateva repere prin care sa inteleaga de ce este foarte important sa consume o apa cat mai curata. Astazi, as dori sa vorbesc despre o alta problema foarte putin cunoscuta, desi sanatatea depinde in mod decisiv de ea: rolul enzimelor in organism.
Foarte pe scurt, trebuie stiut ca enzimele sunt niste compusi biologici produsi exclusiv de formatiunile celulare vii. Ele contin scanteia vietii. Nu exista nici o diviziune celulara, nici o crestere, fara prezenta enzimelor. Dar enzimele sunt capabile sa actioneze si in afara acestor celule care le-au format. Plantele, mineralele si chiar carnea sunt furnizoare de enzime pentru organismul uman. Fara ele, digestia si chiar viata organismului nu ar putea exista.
Este foarte important sa se stie ca fiecare enzima este produsa doar pentru un anumit efect. Este ca si cum aceasta enzima ar fi cheia care ar deschide o usa. Daca aveti o cheie potrivita, atunci puteti deschide usa. La fel se intampla in organism. Hrana nu se descompune in substantele componente si nu poate fi asimilata de organism, daca nu exista enzime. Viata celulara fara prezenta enzimelor nu ar fi posibila, organismul ar muri foarte repede. Nici macar procesele respiratiei nu s-ar putea desfasura fara prezentele enzimatice. Zi de zi se descopera noi si noi enzime si, de